Tandvård med professionella och erfarna tandläkare i Stockholm

Våra tandläkare tillhandahåller all slags allmäntandvård, baserad på vår långa erfarenhet, i kombination med den allra senaste tekniken, som vi alltid är uppdaterade på. Samtidigt som vi håller väldigt hög kvalité, är våra tandbehandlingar mycket prisvärda, och ligger långt under landstingets priser på tandvård.

Stockholms mest prisvärda tandläkare

Kunden i fokus

Hela vår verksamhet på Tandea kretsar kring dig som kund. Hos oss är det du som hamnar i centrum, din tid som prioriteras och dina tänder och pengar som spelar in och avgör hur vårt arbete ter sig. På Tandea har vi som målsättning att vara ett av de bästa alternativen när det kommer till tandläkare i Stockholm – genom att ge dig och dina tänder den omsorg, omtanke och vård som krävs. Våra metoder är toppmoderna, våra material förstklassiga och vår utrustning ligger i framkant för marknadens teknologi. Vi är dessutom ruskigt bra på det vi gör.

Friska tänder livet ut hos din Tandläkare Stockholm

Friska tänder för livet

Vi tillhandahåller allmän såväl som specialiserad tandvård till människor i alla åldrar. Vår grundtanke är att ge dig en prisvärd tandvård med högkvalitativ teknik – så att dina tänder kan få hålla sig friska och vitala livet ut. Det finns inget om din mun vi inte kan, inget om dina tänder vi inte känner till och ingen åkomma som inte har ett ingrepp vi är kapabla att göra. Vår absolut högsta prioritering är att dina tänder ska vara starka och friska.

Vi utför allt under ett och samma tak, bla. tandblekning i Stockholm

Våra erfarna tandläkare i Stockholm utför estetiska behandlingar, som tandblekning, skalfasader, porslinsinlägg, tandkrona, tandbro, tandprotes, och andra tandprotetetiska arbeten, i Stockholm och andra städer. Våra tandläkare i Botkyrka, Huddinge och Stockholm utför även tandimplantat av enskilda tandluckor eller hela käkar inklusive röntgenundersökningar, samt själva kirurgiska ingreppet för att installera tandimplantatet.

Läs mer om kosmetiska behandlingar

Behandlingar

Akut tandvård

Har du akut tandvärk och behöver akut tandläkare i Stockholm, Farsta, Handen, Haninge, Fruängen, Hägersten, Västberga, Huddinge, Bredäng, Vårby, Segeltorp, Hallunda, Tumba, m.fl.


Läs mer

Undersökning / utredning

En tandundersökning innebär att man går igenom munnen grundligt. Det är något man alltid börjar med inför stora tandbehandlingar för att man ska få en helhetsbild av munnen.


Läs mer

Förebyggande behandlingar

Förebyggande behandling utförs av tandhygienist eller tandläkare. Åtgärderna består av information och instruktion i munhygien, borttagning av lättare tandsten, och tandpolering fluortandkräm.


Läs mer

Sjukdomsbehandlingar

Då sjukdom konstateras, som till exempel karies eller tandlossning, måste sjukdomen behandlas. Det kan handla om att ta bort djupare tandsten, utföra temporär lagning eller behandla akuta besvär.


Läs mer

Kirurgiska behandlingar

All kirurgisk behandling utförs i våra lokaler. En stor fördel är att du slipper springa runt till olika vårdgivare med långa väntetider.


Läs mer

Bettskena

Har du problem med käkleden, stela käkmuskler eller huvudvärk på morgonen, kan det vara ett tecken på att du pressar tänderna nattetid. En del människor kan till och med pressa tänderna dagtid. Då behöver du en bettskena, som förebygger problemen, samtidigt som den skyddar tänderna.


Läs mer

Rotfyllningar

Då t.ex. ett kariesangrepp når pulpan, eller då tanden värker pga pulpainflammation som inte läker, måste tanden antingen rotfyllas eller dras ut.


Läs mer

Reparativa

En tand som går sönder eller angrips av karies kan man laga. Innan lagning tas oftast en eller flera röntgenbilder för att kunna dokumentera och bedöma ex. kariesangreppets omfattning.


Läs mer

Protetiska arbeten

Dessa behandlingar indelas i fasta och avtagbara (”lösa”) ersättningar. Fasta ersättningar är inlägg (porslin eller guld), kronor (porslin, guld, eller metallbundet porslin) och broar.


Läs mer

Tandimplantat

Med moderna metoder och material hjälper våra erfarna tandläkare dig med en lyckad behandling. Vi erbjuder prisvärda tandimplantat till högsta kvalitet.


Läs mer

Estetisk tandvård i Stockholm

Många vill ha vitare tänder. I vissa fall handlar det bara om ytliga missfärgningar från till exempel kaffe och cigaretter, och då kan man lätt putsa bort dessa hos tandläkaren eller tandhygienisten. kosmetisk tandvård


Läs mer

Snarkskena / Antiapnéskena

Snarkning är ett vanligt förekommande problem, men få vet att det finns hjälp att tillgå om besvären blir alltför accentuerade.


Läs mer

Tandblekning

Många vill ha vitare tänder. I vissa fall handlar det bara om ytliga missfärgningar från till exempel kaffe och cigaretter, och då kan man lätt putsa bort dessa hos tandläkaren eller tandhygienisten. I andra fall vill ha vitare tänder än naturlig färg. Då kan man använda sig av tandblekning, som utförs hemma, eller på plats, hos någon av våra tandläkare i Stockholm


Läs mer

Tandställning

Läs mer