Tandvård med professionella och erfarna tandläkare i Stockholm

Våra tandläkare tillhandahåller all slags allmäntandvård, baserad på vår långa erfarenhet, i kombination med den allra senaste tekniken, som vi alltid är uppdaterade på. Samtidigt som vi håller väldigt hög kvalité, är våra tandbehandlingar mycket prisvärda.

Manlig tandläkare tittar på röntgenbilder på skärm

Kunden i fokus

Hela vår verksamhet på Tandea kretsar kring dig som kund. Hos oss är det du som hamnar i centrum, din tid som prioriteras och dina tänder och pengar som spelar in och avgör hur vårt arbete ter sig. På Tandea har vi som målsättning att vara ett av de bästa alternativen när det kommer till tandläkare i Stockholm – genom att ge dig och dina tänder den omsorg, omtanke och vård som krävs. Våra metoder är toppmoderna, våra material förstklassiga och vår utrustning ligger i framkant. Vi är dessutom ruskigt bra på det vi gör.

Tandläkarredskap

Friska tänder för livet

Vi tillhandahåller allmän såväl som specialiserad tandvård till människor i alla åldrar. Vår grundtanke är att ge dig en prisvärd tandvård med högkvalitativ teknik – så att dina tänder kan få hålla sig friska och vitala livet ut. Det finns inget om din mun vi inte kan, inget om dina tänder vi inte känner till och ingen åkomma som inte har ett ingrepp vi är kapabla att göra. Vår absolut högsta prioritering är att dina tänder ska vara starka och friska.

Vi utför allt under ett och samma tak, bla. tandblekning i Stockholm

Våra erfarna tandläkare i Stockholm utför estetiska behandlingar, som tandblekning, skalfasader, porslinsinlägg, tandkrona, tandbro, tandprotes, och andra tandprotetetiska arbeten, i Stockholm och andra städer. Våra tandläkare utför även tandimplantat av enskilda tandluckor eller hela käkar inklusive röntgenundersökningar, samt själva kirurgiska ingreppet för att installera tandimplantatet.

Behandlingar

Akut tandvård

Har du akut tandvärk och behöver akut tandläkare i Stockholm, Farsta, Handen, Haninge, Fruängen, Hägersten, Västberga, Huddinge, Bredäng, Vårby, Segeltorp, Hallunda, Tumba, m.fl.


Läs mer om akut tandvård

Tandundersökning / utredning

En tandundersökning innebär att man går igenom munnen grundligt. Det är något man alltid börjar med inför stora tandbehandlingar för att man ska få en helhetsbild av munnen.


Läs mer om tandundersökning / utredning

Tandhygienist

Förebyggande behandling utförs av tandhygienist eller tandläkare. Åtgärderna består av information och instruktion i munhygien, borttagning av lättare tandsten, och tandpolering fluortandkräm.


Läs mer om tandhygienist

Sjukdomsbehandlingar

Då sjukdom konstateras, som till exempel karies eller tandlossning, måste sjukdomen behandlas. Det kan handla om att ta bort djupare tandsten, utföra temporär lagning eller behandla akuta besvär.


Läs mer om sjukdomsbehandlingar

Kirurgiska behandlingar

All kirurgisk behandling utförs i våra lokaler. En stor fördel är att du slipper springa runt till olika vårdgivare med långa väntetider.


Läs mer om kirurgiska behandlingar

Bettskena

Har du problem med käkleden, stela käkmuskler eller huvudvärk på morgonen, kan det vara ett tecken på att du pressar tänderna nattetid. En del människor kan till och med pressa tänderna dagtid. Då behöver du en bettskena, som förebygger problemen, samtidigt som den skyddar tänderna.


Läs mer om bettskena

Rotfyllning

Då t.ex. ett kariesangrepp når pulpan, eller då tanden värker pga pulpainflammation som inte läker, måste tanden antingen rotfyllas eller dras ut.


Läs mer om rotfyllning

Reparativa

En tand som går sönder eller angrips av karies kan man laga. Innan lagning tas oftast en eller flera röntgenbilder för att kunna dokumentera och bedöma ex. kariesangreppets omfattning.


Läs mer om reparativa

Tandbryggor & Tandbroar

Dessa behandlingar indelas i fasta och avtagbara (”lösa”) ersättningar. Fasta ersättningar är inlägg (porslin eller guld), kronor (porslin, guld, eller metallbundet porslin) och broar.


Läs mer om tandbryggor & tandbroar

Tandimplantat

Med moderna metoder och material hjälper våra erfarna tandläkare dig med en lyckad behandling. Vi erbjuder prisvärda tandimplantat till högsta kvalitet.


Läs mer om tandimplantat

Estetisk tandvård i Stockholm

Många vill ha vitare tänder. I vissa fall handlar det bara om ytliga missfärgningar från till exempel kaffe och cigaretter, och då kan man lätt putsa bort dessa hos tandläkaren eller tandhygienisten. kosmetisk tandvård


Läs mer om estetisk tandvård i stockholm

Snarkskena / Antiapnéskena

Snarkning är ett vanligt förekommande problem, men få vet att det finns hjälp att tillgå om besvären blir alltför accentuerade.


Läs mer om snarkskena / antiapnéskena

Tandblekning

Många vill ha vitare tänder. I vissa fall handlar det bara om ytliga missfärgningar från till exempel kaffe och cigaretter, och då kan man lätt putsa bort dessa hos tandläkaren eller tandhygienisten. I andra fall vill ha vitare tänder än naturlig färg. Då kan man använda sig av tandblekning, som utförs hemma, eller på plats, hos någon av våra tandläkare i Stockholm


Läs mer om tandblekning

Tandställning

Tandreglering används ibland istället för porslinsfasader och porslinskronor och kan även användas som behandlingsalternativ hos en del vuxna. Idag finns det både avtagbara och fastlimmade versioner av tandställningar.


Läs mer om tandställning

Hudbehandlingar

Gratis konsultation för hud- och rynkbehandling, stockholm


Läs mer om hudbehandlingar

Hollywood smile

Dessa behandlingar är avsedda att adressera allt från missfärgningar till ojämna eller skadade tänder, vilket säkerställer ett omfattande tillvägagångssätt för att förbättra ditt leende.


Läs mer om hollywood smile

Behandling med fillers

Med fillers kan du effektivt behandla tandgnissling och tandpressning, sudda ut fina linjer och få fylligare läppar. Denna behandling kan både hjälpa dig att förbättra ditt utseende och din funktionella hälsa.


Läs mer om behandling med fillers

Dra ut en tand

Tandutdragning är ibland nödvändigt för att avlägsna trasiga eller problematiska tänder, vilket bidrar till bättre munhälsa och minskar risken för framtida tandproblem.


Läs mer om dra ut en tand

Dra ut visdomstand

Visdomständer kan leda till infektioner och dålig andedräkt på grund av deras svåråtkomliga läge. Boka en tid hos oss för att undvika dessa problem och säkerställa din munhälsa.


Läs mer om dra ut visdomstand

Operera bort visdomstand

Visdomständer som växer fel kan ibland behöva opereras bort för att förhindra komplikationer som infektioner och tandköttssjukdomar.


Läs mer om operera bort visdomstand

Tandlagning

Tandlagning är en viktig åtgärd för att bevara friska tänder och behandlar problem som karies, skador och förlorade fyllningar.


Läs mer om tandlagning

Tandkrona

En tandkrona är en effektiv behandling som återställer funktion, styrka och estetik till dina skadade tänder.


Läs mer om tandkrona