Remisser från vårdgivare för CBCT röntgen och guidad kirurgi

Vi vill skapa samarbete med dig vårdgivare

Vi vill skapa samarbete med kollegor. I vår klinik på Södermalm, tar gärna emot remisser för CBCT- och OPG röntgen, och för implantatkirurgi, och i vårt lab i Skogås tar vi gärna emot beställningar på tandtekniska produkter. Ni är välkomna att kontakta oss.

Remiss för guidad kirurgi

För att undvika värk, svullnad och blåmärken för patienten har Guidad kirurgi för tandimplantat revolutionerat behandlingsmetoden.

Med vår 3-dimensionella röntgen tar vi en bild av käkbenet som vi får fram med hjälp  av datortomografi teknik (CBCT). Bilden förs över till ett datorprogram där vi planerar operationen i en 3D miljö som sen förs över till en guide. Guiden används sen vid operationen. Behandlingen kan användas för att ersätta en eller flera tänder. Stora fördelen, förutom mindre efterbesvär, är också att arbetet utförs med högsta precision vad gäller placeringen av implantatet i käkbenet, och på så vis optimeras det protetiska slutresultatet.

Remiss för OPG/CBCT

Behöver ni ett OPG eller CBCT röntgen?  Efter att behandlingen är färdig sänds remissvar tillbaka till dig. Vi utför endast det som anges av dig i remissen och du får alltid tillbaka patienten. Vi kan erbjuda kraftigt förkortade väntetider vid jämförelse med många andra remissmottagare, f n ca 2 veckor.

Priserna för CBCT-och OPG röntgen är:

Kod Beskrivning Pris (kr)
124 Panoramaröntgenundersökning, inkl specialistutlåtande 525
131 Tomografiundersökning, en kvadrant eller tandposition 3-3 2 018
132 Tomografiundersökning, två kvadranter eller sinus 2 536
133 Tomografiundersökning, tre kvadranter eller käkleder 2 846
134 Tomografiundersökning, fyra kvadranter 3 053

Tandea Lab

För tillverkning av tandproteser, tandkronor, tandbroar, tandimplantat och andra tandtekniska tjänster har vi ett högteknologisk laboratorium i södra Stockholm. Med den senaste tekniken och med moderna metoder och material erbjuder vi det bästa inom estetisk tandvård, tandimplantat, porslinsarbeten och inom CAD CAM/frästeknik.

För kontakt, ring 08-50662127 eller maila till lab@tandea.se.
Mer info kan du få sidan för lab