Hudbehandling i Stockholm

Välkommen till vår klinik för hudvård och hudbehandlingar i Stockholm, där vi specialiserar oss på att reducera rynkor och lindra tandgnissling. Vi använder ett välkänt muskelavslappnande läkemedel för att jämna ut rynkor i ansiktet. Vår behandling tar endast 15 minuter, och vi lägger stort fokus på förberedelser och analys för att säkerställa bästa möjliga resultat. Innan behandlingen fotograferar vi dig för att jämföra före- och efterresultat.

Behandling mot tandgnissling/tandpressning

Vårt muskelavslappnande medel, känt för kosmetiska behandlingar, är också effektivt mot tandpressning och tandgnissling. Genom att blockera nervsignaler minskar vi smärta och stelhet i käk- och ansiktsmuskler. Effekterna varar upp till 3 månader, och behandlingen tar endast några minuter.

Läs mer om tandgnissling/tandpressning här

Efter hudbehandlingen

Efter behandlingen kan du uppleva mild rodnad och svullnad som normalt försvinner inom några timmar. Maximal effekt nås efter 10-14 dagar. Komplikationer är sällsynta, och eventuella biverkningar är oftast temporära. Vår behandling är skonsam och bryts ned naturligt av din kropp. Muskelaktiviteten återhämtar sig vanligtvis inom 2-4 månader.

Vanliga komplikationer inkluderar:

  • Milda blåmärken och svullnad efter injektion
  • Tillfällig spänningshuvudvärk
  • Lätt värk och klåda i injektionsområdet
  • Mycket sällsynt allergisk reaktion
  • Tillfällig asymmetri som försvinner när effekten avtar.

Touch up

Vissa individer kan behöva en liten påfyllning om muskelaktiviteten kvarstår. Detta kan göras tidigast efter 14 dagar och senast 21 dagar från injektionsdagen. Touch up är kostnadsfri och kan bokas på någon av våra åtta kliniker i Stockholm.

Gratis Konsultation

Ta chansen att boka en gratis konsultation utan förpliktelser. Vi erbjuder högkvalitativa hudbehandlingar till ett förmånligt pris. Vi ser fram emot att ge dig en fantastisk upplevelse och hoppas att du blir en nöjd patient hos oss

hudvård Stockholm