fbpx

Behandling med fillers

Med fillers kan du effektivt behandla tandgnissling och tandpressning, sudda ut fina linjer och få fylligare läppar. Denna behandling kan både hjälpa dig att förbättra ditt utseende och din funktionella hälsa.

Behandling med fillers

Hos Tandea specialiserar vi oss även på att reducera rynkor och att lindra tandgnissling med hjälp av fillers. Vi använder ett välkänt muskelavslappnande läkemedel som heter Stylage för att jämna ut rynkor i ansiktet. Stylage är tredje generationens hudfiller och är helt naturligt. Vår behandling tar endast 15 minuter, och vi lägger stort fokus på förberedelser och analys för att säkerställa bästa möjliga resultat. Innan behandlingen fotograferar vi dig för att jämföra före- och efter resultat.

Vad är fillers?

Fillers är estetiska injektioner som är baserade på hyaluronsyra, en substans som finns naturligt i kroppen. Fillers kan användas för tandgnissling och tandpressning men också för att återställa volym, jämna ut rynkor och fina linjer samt förbättra ansiktets konturer. Med fillers kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta dina unika behov och mål. Vi har alltid legitimerad personal som utför behandlingen.

Mångsidiga användningsområden för fillers

 • Behandling av tandgnissling – Fillers kan även användas i en innovativ behandling mot tandgnissling. Genom att injicera fillers i specifika muskelgrupper minskas spänningen och symptomen associeras med tandgnissling, vilket ger en effektiv lindring och förbättrad livskvalitet.
 • Fylligare läppar – Läppförstoring med fillers erbjuder en omedelbar ökning av volym och definition, skapar en harmonisk balans till ditt ansikte och förstärker din naturliga skönhet.
 • Mörka ringar runt ögonen – Att minska intrycket av trötthet genom att behandla mörka ringar och påsar under ögonen med fillers kan ge ett piggare och mer vaket utseende, vilket förnyar ditt ansiktes ungdomliga lyster.
 • Skulptering av haka och käklinje – Fillers används även för att skulptera och definiera hakan och käklinjen, vilket bidrar till en mer markerad profil och förbättrar ansiktets proportioner och symmetri.
 • Kontur av kindben – Genom att lägga till volym i kindbenen kan fillers skapa ett lyft och ungdomligt utseende, vilket framhäver dina ansiktsdrag och ger en naturlig skönhet.
 • Fylla ut rynkor och linjer – Det är också vanligt att fillers används för att minska utseendet av rynkor vilket kan ge ett mer ungdomligt utseende.

Läppar med fillers

Läppar för och efter behandling med Stylage fillers

Hur länge håller fillers?

Effekten av fillers varierar beroende på vilket område, men resultatet kan hålla från 6 månader upp till ett år. Varaktigheten beror på behandlingens omfattning, den använda produkten och individens egenskaper. Vissa individer kan behöva en liten påfyllning om muskelaktiviteten kvarstår. Detta kan göras tidigast efter 14 dagar och senast 21 dagar från den dagen du gjorde behandlingen. Touch up är kostnadsfri och kan bokas på någon av våra kliniker i Skogås, Haninge, Östermalm Hjorthagen eller Hammarby Sjöstad.

Säkerhet vid fillers

Fillers anses allmänt vara en säker behandlingsmetod som medför mycket låga risker. Det är viktigt att välja en kvalificerad specialist för behandling av fillers, detta minimerar risken för komplikationer och anpassar behandlingen efter dina behov. En noggrann konsultation och korrekt eftervård är nyckeln till ett framgångsrikt resultat.

Eftervård och återhämtning av fillers

Efter din fillersbehandling kan du märka mild rodnad och svullnad, vilket oftast försvinner inom några timmar. Biverkningar är ovanliga och behandlingen är utformad för att vara skonsam, med effekter som naturligt nedbryts av kroppen. Full återhämtning av muskelaktiviteten sker vanligtvis inom 2-4 månader.

Den fulla effekten av fillers syns efter ca 14 dagar. Undvik starkt solljus och ansträngande träning de första dagarna efter behandlingen för att minska riskerna för komplikationer och förlänga resultaten.

Vidare rekommendationer inkluderar att inte röra vid behandlingsområdet de första 12 timmarna, försiktigt tvätta området efter detta och undvika alkohol. Ta det lugnt med träning och fysiska aktiviteter under det första dygnet.

Vi på Tandea erbjuder en rad behandlingar för att främja skönhet och välbefinnande. Boka en personlig konsultation för att utforska hur vi kan hjälpa dig att nå dina estetiska mål.

Vad kostar fillers?

Kostnaden för fillers kan variera stort beroende på flera faktorer, såsom typen av fillers och behandlingens omfattning. Priserna för fillersbehandlingar börjar ofta från några tusen kronor och kan öka beroende på behandlingens komplexitet och mängden material som används. En enklare behandling, som att fylla ut läppar eller behandla mindre rynkor, kan vara i det lägre prisspannet, medan mer omfattande behandlingar för ansiktskonturering kan vara dyrare.

Det rekommenderas att kontakta en klinik direkt för att få en exakt prisuppfattning för den behandling du är intresserad av. På Tandea erbjuder vi kostnadsfria konsultationer och kan ge dig en mer detaljerad prisuppfattning baserad på dina individuella behov och önskemål.

Vanliga biverkningar av fillers inkluderar:

Omedelbara biverkningar

 • Mild rodnad och svullnad – Direkt efter behandlingen är det vanligt med en viss rodnad och svullnad i behandlingsområdet, vilket oftast avtar inom några timmar. 
 • Milda blåmärken – Vissa personer kan uppleva svullnad och blåmärken vid injektionsstället. Dessa är vanligtvis lätta och tillfälliga och försvinner efter ett par dagar. 
 • Lätt värk och klåda – En mindre värk eller klåda runt injektionsstället kan förekomma, men dessa symptom är oftast kortvariga. 

Mindre vanliga biverkningar

 • Tillfällig spänningshuvudvärk – En del personer rapporterar om huvudvärk efter behandling, vilket normalt avtar av sig självt. 
 • Tillfällig asymmetri –  Ojämnhet eller asymmetri i det behandlade området kan förekomma, men detta brukar justera sig när fillern har stabiliserat sig och svullnaden lagt sig. 

Sällsynta biverkningar

 • Allergiska reaktioner – Även om det är mycket ovanligt, kan allergiska reaktioner mot fillermaterial förekomma. Det är viktigt att informera din behandlare om tidigare allergier.

Boka gratis konsultation för fillers i Stockholm

Ta chansen att boka en gratis konsultation utan förpliktelser. Vi erbjuder högkvalitativa hudbehandlingar till ett förmånligt pris. Vi ser fram emot att ge dig en fantastisk upplevelse och hoppas att du blir en nöjd patient hos oss.

hudvård Stockholm

Vårt team av specialister är här för att ge dig en personlig och trygg upplevelse när det kommer till fillers. Oavsett om ditt mål är att minska rynkor, behandla tandgnissling, eller förbättra dina ansiktskonturer, har vi expertisen för att hjälpa dig. Välj mellan våra bekvämt belägna kliniker i Haninge, Hjorthagen, Skogås eller Hammarby Sjöstad för din konsultation. Boka din tid för fillers redan idag och ta första steget mot ett förnyat utseende med Tandea.

Vanliga frågor om fillers

Som med alla medicinska ingrepp finns det risker, inklusive allergiska reaktioner, infektioner, blåmärken, och ojämnheter. Det är viktigt att behandlingen utförs av en kvalificerad specialist för att minimera dessa risker.

Upplevelsen är individuell, men de flesta känner endast ett lätt obehag. Många fillers innehåller bedövningsmedel för att minimera smärtan under injektionen.

Effekten av fillers varierar beroende på behandlingsområden och individuella faktorer, men vanligtvis håller resultatet mellan 6 och 18 månader.

Till toppen