fbpx
Loading...
Hem/Referenser/Patientkommentarer

Patient­kommentarer

Vad tycker du om oss? Vi tar gärna emot dina synpunkter-både ris och ros!

Om du godkänner att Tandea får använda din kommentar i marknadsföringssyfte skriver du det tillsammans med kommentaren. Tex: ”Godkänns för marknadsföringssyfte.”

Lämna en kommentar

31 kommentarer

 1. Mika Frödén 20 december, 2018 vid 12:35

  Min mamma är 82 år och hos tandläkaren Yazin Baithoon Tandea i Skogås fick hon en ny protes i underkäken. Eftersom min mamma är gammal är det inte helt enkel behandling men Yazin med personal har gjort alla behandlingar med stort tålamod, mycket god service oxh varit i kontinuerlig kontakt med mig för återkoppling av status och bokningar, jag rekommenderar Yazin och Tandea starkt !

 2. tandea 18 september, 2017 vid 23:05

  Hans skrev om Tandea – Skärholmen
  Hade känning att det kunde vara ett framtida problem med tandhälsan och bokade tid hos Tandea i Skärholmen. Fantastisk att få nästan omgående tid till undersökning. Det resulterade i en lagning och en utdragning av tanden. Jag är närmare 86 år och tanden hade gjort sitt. Allt klarades av i ett besök vilket jag är tacksam för.

 3. tandea 18 september, 2017 vid 23:04

  Lena skrev om Tandea – Skogås
  Helt magiskt underbart. En tandläkare och två sköterskor som är så fina och lugna att min tandläkarskräck är borta.
  Skulle aldrig välja annan tandläkare!

 4. tandea 18 september, 2017 vid 23:02

  Nilsson N skrev om Tandea – Norsborg
  Vänligt bemötande. En mild och lugn stämning råder. Tandhygienisten och tandläkaren är trevliga och mycket kunniga.Mycket bra uppföljning av behandlingen samt efterkontroll. Bra rådgivning vad beträffar tillbehör för att hålla tänderna i trim, som val av tandkräm, mellanrumstandborstar och tandtråd. Efter att tidigare ha haft problem med andra, så är Tandea i Norsborg det bästa tandläkarföretaget jag har upplevt hitintills.

 5. Ulla P 11 januari, 2015 vid 00:58

  Ulla P skrev om Tandea – Norsborg:
  Trevligt och proffsigt bemötande i fräsch klinik. Snabb hjälp i akut och bekymrat läge. Skönt att få hjälp när min ordinarie tandläkare hade stängt för semester och folktandvården inte kunde hjälpa fullt ut då deras tekniker hade semester.

 6. Daisy B 11 januari, 2015 vid 00:57

  Daisy B Status: 1 Daisy B skrev om Tandea – Norsborg:
  Jag kom till Tandea med tandvärk och behövde göra en rotfyllning. Jag är i normala fall tandläkar rädd, men dom bemötte mej på ett väldigt trevligt och lugnt sätt, som fick mej att känna mej trygg. Under hela behandlingen var min tandläkare mycket lugn och tog de försiktigt och kontrollerade kontinuerligt med mej att de inte gjorde ont och var obehagligt. Är mycket nöjde med resultatet, behandlingen samt bemötandet

 7. Jadwiga A 11 januari, 2015 vid 00:56

  Jadwiga A skrev om Tandea – Skärholmen:
  Hej, det stämmer jag är kund hos Tandea en väldigt nöjd sådan. Mina stora besvär med tänder krävde många besök där. Varenda gång var jag lika nöjd både om det gäller bemötande i receptionen och med den professionella hjälpen av min tandläkare Jakob. Jag är super nöjd. Mvh Jadwiga

 8. Ingrid S 11 januari, 2015 vid 00:51

  Ingrid S skrev om Tandea – Skogås:
  Uppsökte Tandea av en ren slump, efter mycket vånda… Har aldrig blivit så väl omhändertagen i hela mitt liv av sympatisk personal. Dessutom har Alexander botat min tandläkarskräck, genom sitt lugna och pedagogiska arbetssätt. Jag känner mig helt trygg! Kan verkligen rekommendera kliniken :)

 9. Dzemal Colo 11 januari, 2015 vid 00:49

  Mvh Dzemal Det va strålande jag är nöjd med min tand protez och tandläkare som har gjort var riktigt specijalist och mästaren.Jag ska rekomandera honom till mina väner och bekant.Han heter Hanne Sliwo.Tack Hanne jag har tor som du är min tandläkare. Mvh Dzemal Colo.

 10. Carina B 11 januari, 2015 vid 00:48

  Carina B skrev om Tandea – Skogås:
  fick ett utmärkt bemötande,mycket nöjd, lider av tandskräck och fobi, men lyckades klara av 3 behandlingstillfällen inte riktigt klar än dock. var hos tandhygiennist maria . Mvh carina

 11. Maivor Hoglund Lindecrantz 11 juli, 2014 vid 16:25

  Har inte kunnat/velat le på många många år, men nu kan jag det tack vare
  mycket kunnig och kompetenta tandläkare, då speciellt tandl Kevin som
  gjort ett mycket grundligt och noggrant arbete med att ha gett mig
  nya tänder så jag känner mig så himla nöjd. Mycket trevlig personal och
  bemötande samt allt är så fräscht och rent. Hos Tandea i Skogås känner
  man sig varmt omhändertagen. Ett extra plus är att det inte heller kostar en förmögenhet att bli fin i munnen.

 12. Ingvar T 27 juni, 2014 vid 17:35

  Invar T skrev om Tandea – Norsborg:
  Trevliga lokaler, Trevligt bemötande dels på grund av att det är inte så stort utan man får en lugnare upplevelse i trivsamma lokaler.

 13. Anneli P 27 juni, 2014 vid 17:35

  Annelie P skrev om Tandea – Skogås:
  Har varit hos Tandea i Skogås, undersökning lagning och gjort en krona. Bemötandet är till belåtenhet och jag är nöjd med all hjälp jag har fått av dem.

 14. Anneli K 27 juni, 2014 vid 17:34

  Annelie K skrev om Tandea – Skogås:
  Jag har varit patient hos Tandea i Skogås sedan två år och har haft olika tandläkare vid besöken och har alla gånger blivit mycket revligt bemött. Senaste gångerna har jag varit hos tandläkare Alexander och varit mycket nöjd. Tandläkarna där är professionella, och har en fin kundkontakt och harmoniskt sätt att arbeta. Fräscha lokaler

 15. Samira F 27 juni, 2014 vid 17:28

  Samira F skrev om Tandea – Skärholmen:
  Modern tandläkarmottagning med hög kompetens, proffsigt bemötande, kunniga med gott humör. När man hamnat i stolen gick det fort. Blev väldigt nöjd!

 16. Marianne M 27 juni, 2014 vid 17:26

  Marianne M skrev om Tandea – Skärholmen:
  Jag kom dit för att en stifttand lossnat. Jag hade en enormt hög tandläkarskräck. Jag fick ett enormt fint bemötande av all personal. Efter undersökning och uttagning av stifttanden blev det lagningar, rotfyllningar och en brygga med 3 tänder. Skräcken för tandläkare försvann efter hand som behandlingen fortskred och är idag helt borta. Jag tom saknar att gå dit nu när jag är färdigbehandlad. Bewar Asa fick mej tom att gå till tandhygienisten som jag lovat mig själv för 35 år sedan att aldrig mer gå till. Det besöket var en klart positiv upplevelse. Jag kan med glädje rekomendera Tandea till vänner och bekanta. All personal är enormt trevlig på ett naturligt sätt, efter att ha varit där ett par gånger kände jag mej nästan som en i familjen.

 17. Lilian L 20 december, 2013 vid 16:35

  Lilian L skrev om Tandea – Norsborg:
  Jag är mycket nöjd med Tandea-Norsborg. Trevligt bemötande och företaget levde upp till min förväntan. Stämningen,miljön och servicen, allt är bra.Kostnaden för mitt besök upplevde jag som mycket bra, billigare än andra tandläkare. Det har också varit lätt att få en akuttid när det så har behövts. Så jag återkommer som patient till Tandera-Norsborg. Hälsningar Lilian Ljungberg

 18. Lena D 20 december, 2013 vid 16:34

  Lena D skrev om Tandea – Norsborg:
  -Bemötandet var jättebra, trevliga och kunniga personal! -Bättre än förväntat på alla punkter. -Harmoniskt och trevligt. -Prisvärt! -Väldigt bra, fick ut mer än vad jag hade förväntat mig och känner inte definitivt inte någon nervositet av att gå tillbaka, som jag hade innan mitt besök.

 19. Jeanette C 20 december, 2013 vid 16:34

  Jeanette C skrev om Tandea – Norsborg:
  varmt välkommet de gjorde dom absolut all personal var på topp alltid trevliga,fräscha lokaler,servicen jätte bra. de e svindyrt att gå till tandl m nödvändigt o värt de trotts allt. helt enkelt jätte bra.

 20. Bo S 20 december, 2013 vid 16:34

  Bo S skrev om Tandea – Norsborg:
  Bra bemötande Kostnadsförslag som stämde på öret. Öppettider som passar alla.

 21. Dimitra L 20 december, 2013 vid 16:33

  Dimitra L skrev om Tandea – Skärholmen:
  Jag blev väll bemötad mycket bra service Jätte trevligt personal bättre kan inte bli Och dessutom jag fick tid ganska omgående

 22. Nour R 20 december, 2013 vid 16:32

  Nour R skrev om Tandea – Skärholmen:
  Helt fantastiskt. Kontakten, tillgänligheten och personalen skapade en väldigt god atmosfär. Lagade en hel del tänder och har inte haft några problem alls efteråt.

  Min tandläkare victor på Skärholmen måste vara Sveriges coolaste tandläkare. Otroligt rolig och skapar trygghet för sina patienter. Väldigt fint arbete. Väldigt billigt dessutom.

  Mina tänder känns fantastiska. Leendet är tillbaka.

  10/10 helt klart

 23. Inger H 20 december, 2013 vid 16:31

  Inger H skrev om Tandea – Skärholmen:
  Jag är mer än nöjd. Jag fick hjälp på en gång när jag hade en fruktansvärd tandvärk. Trevligt bemötande ,skön avslappnade stämning lätt att få tider. Ren och fräsch miljö. Blir kund hos er i fortsättningen. Tack

 24. Connie Z 20 december, 2013 vid 16:26

  Connie Z skrev om Tandea – Skogås:
  Jag har gått till Tandea Skogås, och det har fungerat jättebra. Trevlig personal och kort väntetid. Bara plus!

 25. Kristina T 20 december, 2013 vid 16:26

  Kristina T skrev om Tandea – Skogås:
  Mycket trevligt, Jättebra, Fantastiskt, Väldigt bra, Rekommenderar alla jag känner att vända sig till TANDEA

 26. Göran A 20 december, 2013 vid 16:25

  Göran A skrev om Tandea – Skogås:
  Bemötandet är mycket proffsigt och avslappnat. Mina förväntningar har införlivats till 100%. Servicenivån är hög och dom kan sina saker. Valuta för pengarna och bra att jag fick en specificerad offert efter första besöket, så man kan hoppa det man ej vill ha gjort. Tandea – Skogås rekommenderas med det varmaste. Jag kan jämföra med andra tandläkaremottagningar, så här kommer jag att vara kvar! Dom håller vad dom lovar.

 27. Fredrik A 20 december, 2013 vid 16:21

  Fredrik A skrev om Tandea – Skogås:
  Fick hjälp med en inflammation i en pulpa. Mycket duktig å trevlig personal samt rena fräscha lokaler till bra priser.

  Rekommenderas varmt

 28. Therese H skrev om Tandea Skogås 18 november, 2013 vid 00:09

  Fantastik bra tandvård. Bemötandet var kanon, fräscha lokaler och besöket kändes personligt. Jag kan verkligen rekommendera Tandea!

 29. Håkan B 20 september, 2013 vid 16:32

  Håkan B skrev om Tandea – Skärholmen:
  Ett bra bemötande och professionellt hantverk gör att det skapas trygghet och oron minskar.

 30. Fredde 7 januari, 2013 vid 23:12

  Akut tandvärk innan jul
  Då jag kom i kontakt me Jakob i skärholmen me min akuta tandvärk (rotfyllning) lördag innan julafton blev resultatet väldigt bra. Mycke bra service, jakob e en proffskille.

 31. Anonym 7 januari, 2013 vid 22:56

  Kliniken jagar inte varje krona som hos många andra tandläkare.

Language