fbpx

Akut tandvård Stockholm

Är du i behov av akut tandvård i Stockholm? Tandeas kliniker i Stockholm tar emot alla möjliga tandbesvär och står redo att hjälpa dig omedelbart. Vi har öppet 365 dagar om året, både kvällar och helger vilket ger dig flexibiliteten att boka tid enkelt när det passar dig.

Vi förstår att tandvärk kan vara extremt smärtsamt och påverka din livskvalitet. Vi vill betona vikten av att söka akut tandvård så snart som möjligt när du upplever tandvärk eller andra akuta besvär. Att skjuta upp behandlingen kan inte bara förvärra smärtan utan också leda till komplexa tandproblem som kan kräva mer omfattande ingrepp och högre kostnader på sikt.

Akut tandvård hos Tandea

Våra tandvårdskliniker i Stockholm är dedikerad till att erbjuda akut tandvård av hög kvalitet. Vårt erfarna team av tandläkare är specialiserat på att hantera akuta situationer och är utrustade med den senaste tekniken för att ge dig den bästa vården. Vi förstår att akuta tandproblem kan vara skrämmande och smärtsamma, och därför är vår prioritet att erbjuda snabb och effektiv hjälp.

Oavsett om du har slagit ut en tand i en olyckshändelse eller om du upplever andra akuta tandproblem, så är du varmt välkommen till en av våra kliniker för akut tandvård Stockholm. Vi är här för att lindra din smärta och ta hand om din tandhälsa på bästa sätt.

Akut tandläkare Stockholm

Vanliga akuta tandproblem

Vi förstår att akuta tandproblem kan vara oroande och smärtsamma. Oavsett ditt akuta besvär när det gäller dina tänder är vår klinik här för att ge omedelbar hjälp och lindra din smärta. Här är några vanliga situationer som du som patient kan ställas inför:

Tandvärk – Tandvärk kan vara skarp och ihållande, vilket ofta indikerar en underliggande tandinfektion eller karies. Det är viktigt att snabbt söka vård för att lindra smärtan och undvika att tillståndet försämras.

Tandtrauma & utslagna tänder – Om olyckan är framme och du har slagit ut en tand, är det brådskande att få professionell hjälp för att rädda och reparera tanden. Detta gäller även om du har drabbats av en skadad, avslagen eller löst tand.

Förlorad tandfyllning – En förlorad tandfyllning kan orsaka tandvärk och infektion. Vi kan hjälpa dig att ersätta den förlorade fyllningen och säkerställa din komfort.

Andra akuta problem – Andra akuta problem kan inkludera tandlossning, skador på tandköttet eller förlorade proteser.

Akut tandvård Stockholm

Boka en tid för akut tandvård

Vårt team består av erfarna tandläkare som är specialiserade på akuta situationer och som kan erbjuda dig de mest lämpliga behandlingsalternativen för din situation. För att göra det så smidigt som möjligt för dig att få den vård du behöver, erbjuder vi flexibla öppettider för både kvällar och helger. Du kan enkelt boka en tid online här på vår webbplats för att säkerställa att du får snabb och effektiv vård. Alternativt är du välkommen att ringa till oss om du behöver det. Oavsett vilket sätt du väljer, är din tandhälsa vår prioritet.

Våra tandläkarkliniker

Vi erbjuder akut tandvård på flera av våra kliniker i Stockholm för att vara så tillgängliga som möjligt för våra patienter.

Tveka inte att kontakta en av våra kliniker för söka akut tandvård i Stockholm. Med Tandea kan du vara säker på att du får högkvalitativ och professionell tandvård i en trygg och välutrustad klinik. Vi är dedikerade till att återställa din tandhälsa och ditt leende. Välkommen till en av våra kliniker och upplev skillnaden med Tandea – din pålitliga partner för tandvård.

Delbetala ditt tandläkarbesök

Akuta tandbesvär kan orsaka oväntade kostnader därför erbjuder vi på Tandea möjligheten att delbetala ditt tandläkarbesök helt räntefritt med Svea. Med Svea kan du delbetala ditt tandläkarbesök upp till 24 månader. Ansökan är kostnadsfri, notera även att en kreditupplysning kommer att göras. För att kunna använda Svea som betalningslösning behöver du uppfylla följande:

  • Du behöver vara minst minst 18 år gammal.
  • Du måste varit skriven i Sverige i minst 1 år
  • Du kan inte ha några betalningsanmärkningar
Akut tandläkare Stockholm

Vanliga frågor om akut tandvård

Tandea har fyra kliniker i Stockholm som erbjuder tider under helgen:

Behöver du en akut tandläkartid kan du enkelt boka en tid genom att kontaktan en av våra kliniker direkt eller genom våran växel på 08-506 621 00. Vi erbjuder också möjligheten att boka tid online.

Om du upplever akuta tandbesvär är det viktigt att du söker hjälp så snart som möjligt efter det att ditt besvär uppstår. Vi rekommenderar att du söker tandvård om något om av följande uppstår:

  • Tandvärk
  • Tandinfektioner
  • Tandskador
  • Utslagna tänder
  • Fyllningar som lossnat
  • Skadade tandproteser

Om du är osäker på om du behöver akut tandvård kan du kontakta oss på:
08-506 621 00.
Vi finns här för att ge dig råd när det gäller akuta besvär.

Priset för akut tandvård kan variera beroende på olyckan och ditt specifika behov. För att få en tydligare bild av kostnaderna är det bäst att kontakta en av våra kliniker och boka en konsultation. På så sätt kan vi ge dig en mer exakt uppskattning baserad på din situation.

På Tandea strävar vi efter att ta hand om dina akuta tandbesvär omgående. Tiden det tar att få en tandläkartid kan variera beroende på tillgängligheten hos våra kliniker. Vi rekommenderar därför att du ringer oss när det gäller akut tandvård på 08-506 621 00. Det finns även möjlighet att boka tid online.

Till toppen