Diskret, osynlig och bekväm tandställning med ClearCorrect

Om du inte är nöjd med dina tänders utseende, men samtidigt inte vill ha ”räls”, kan  s.k osynlig tandställning vara en bra lösning. Vi erbjuder nu våra patienter ”osynlig” tandställning till bästa pris med systemet ClearCorrect.  Till skillnad från tradtionell ”rälls” är tandställning med ClearCorrect både bekvämare och billigare, till mycket mindre kostnad. ClearCorrect är mer mångsidig och kan med fördel flytta mer än bara framtänder.

Behandlingen med ClearCorrect planeras helt digitalt. Innan din tandläkare påbörjar behandlingen, presenterar vi hur slutresultatet kommer att bli. På så vis kan vi arbeta förutsägbart, och du blir involverad både före och under behandlingen. Tandläkaren ger dig sedan skenor som du tar med dig hem. Du byter skenor 1-2 veckors mellanrum, var du än befinner dig.

Skenorna är av plastmaterial, och är bekvämare, än vanlig ”räls”, och gör mindre ont än vanlig tandställning.

Skenan av plast är avtagbar så du kan fortsätta göra allt som du brukar.

Osynlig tandställning – steg för steg

  • Konsultation. Du får träffa en av våra erfarna tandläkare och berätta om dina behov och förväntningar. Vi går igenom olika alternativ och kommer med kostnadsförslag. Du kommer att veta allt som är nödvändigt för att fatta ett beslut.
  • Informationsinsamling och dokumentation. Vi tar röntgenbilder, panoramabild, bilder på din mun och dina tänder och ett digitalt 3D avtryck.
  • Undersökning av dina tänder. Det är viktigt att du inte har några sjukdomar som kan ställa till med besvär under behandlingsperioden.
  • Presentation av behandlingsplan. En legitimerade ortodontist granskar ditt fall och skapar din personliga behandlingsplan. Den inkluderar en 3D-simulering för att visa hur tänderna förflyttas och det förväntade resultat av behandlingen.
  • Insättning av tandställning. Du går igenom behandlingsplanen med tandläkaren och sätter in tandställningen.
  • Återbesök. Återkommande kontroll av din tandställning per 2-4 veckor.
  • Utsättning. När behandlingen är klar kommer tandläkaren att ta av din tandställning. De flesta får en skena som de kan ha på sig på nätterna som stabiliserande åtgärd. Du kommer att behöva genomgå kontroller i minst ett år efter att behandlingen är klar

Tandställning pris

Beroende på bettfelet, kan behandlingstiden vara olika. Priset varierar därför. Vi har därför kostnadsfri konsultation, där vi lämnar ut ett exakt pris, och berättar mer om det realistiska behandlingsresultatet.

Möjlighet till delbetalning finns.

Möjlighet till delbetalning

Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss, räntefritt förståss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart

Helt utan förpliktelser

Naturligtvis finns det inga skyldigheter eller dolda kostnader. Vi vill helt enkelt ge dig möjligheten att pröva oss till ett mycket bra pris för att vi är säkra på att du kommer att få en fantastisk upplevelse, och hoppas självklart att du vill fortsätta som patient