fbpx

Fri konsultation!

Det finns olika typer av tandställningar. Diskutera med din tandläkare vilken som passar dig bäst. Varför inte välja en osynlig tandställning?

Kampanjen gäller t o m 31 juli 2024

Osynlig tandställning för vuxna i Stockholm

Drömmer du om ett vackert leende utan synliga tandställningar? I så fall erbjuder osynlig tandställning i Stockholm för vuxna, inklusive Invisalign och ClearCorrect, den lösningen du behöver. Dessa metoder tillåter dig att diskret och bekvämt rätta till dina tänder utan att någon märker. Således, omvandlar de ditt leende utan att påverka din självkänsla.

Hur fungerar osynlig tandställning?

Tiden som krävs för tandreglering med osynlig tandställning varierar beroende på dina specifika tandproblem. I allmänhet kan behandlingen ta någonstans mellan 3 till 18 månader, men i vissa fall kan det ta längre tid.

Med tiden kommer vi att övervaka tandregleringen och se till att tandställningen fortsätter att förbättras. Genom att byta ut aligners med jämna mellanrum och följa behandlingsplanen gradvis justeras tandläget till den önskade positionen.

Patienten bär sina osynliga skenor över tänderna i en viss ordning, och de byter ut dem med jämna mellanrum, vanligtvis varje vecka eller två. Varje uppsättning av skenor är utformad för att fortsätta rätta till tandställningen i rätt riktning. Skenorna behöver bäras 22 timmar om dagen för att uppnå bästa resultat.

Innan behandlingen påbörjas behöver tandläkaren skapa en noggrann plan för din tandreglering. Utifrån den behandlingsplan som skapats används en avancerad teknik för att designa en serie individuellt anpassade tandskenor. Varje skena är utformad för att flytta tänderna gradvis till önskad position. Eftersom aligners är genomskinliga och diskreta, är de knappt märkbara när man använder dom.

Osynliga aligners är individuellt anpassade plastskal som passar över tänderna. Därför måste patienten genomgå en konsultation hos tandläkaren eller ortodontist före behandling. Under konsultationen bedömer tandläkaren patientens tandläge och diskuterar målen för tandregleringen. Om en osynlig tandställning anses lämplig, skapas en noggrann behandlingsplan.

Det är viktigt att notera att inte alla tandproblem kan behandlas med denna sortens tandställning. En tandläkare eller ortodontist kan bedöma om detta är den rätta metoden för dig baserat på ditt tandläge och dina mål.

Osynlig tandställning har blivit en alltmer populär behandling för vuxna och ungdomar på grund av dess diskretion och komfort, och den används för att korrigera olika tandproblem, inklusive sneda tänder, överlappande tänder, och andra ortodontiska problem.

Tidsbegränsat erbjudande-gratis konsultation för tandställning

Begränsat antal platser

Ta reda på om du är en bra kandidat och ta del av din tandställnings konsultation- helt gratis (värde: 1449kr)

Vad ingår i konsultationen ?

 • Klinisk undersökning
 • Digital avtryck och digitala foton
 • Presentation av ett digitalt 3D modell på behadlingsförslag
 • Anpassad behandlingsplan

Helt utan förpliktelser

 • Inga förpliktelser
 • Träffa en specialisttandläkare
 • Få tillbaka tuggförmågan
 • Få svar på alla dina frågor
resultat från osynlig tandställning för vuxna
ClearCorrect tandställning

Fördelar med osynlig tandställning för vuxna i Stockholm

Först och främst, enkel hantering markerar en av de största fördelarna med osynlig tandställning. Du kan enkelt ta bort de genomskinliga skenorna när du äter, borstar tänderna eller vid speciella tillfällen. Därmed underlättar detta inte bara rengöringen av dina tänder utan också upprätthållandet av god munhygien. Dessutom, eftersom tandställningen är genomskinlig och diskret, påverkar den inte ditt utseende på samma sätt som traditionella tandställningar. Detta gör dem särskilt attraktiva för vuxna och tonåringar som önskar undvika synliga tandställningar.

Vidare är ClearCorrect och Invisalign tillverkade av mjuk och slät plast, vilket gör dem bekvämare att bära än traditionella metalltandställningar. De orsakar inte heller samma typ av irritation och sår som metalltrådar och stöd kan göra. Dessutom, för vissa patienter, erbjuder osynliga tandställningar snabbare resultat än traditionella tandställningar, eftersom de är utformade för att korrigera specifika tandproblem mer effektivt på kortare tid.

osynlig tandställning pris

ClearCorrect vs Invisalign

Både ClearCorrect och Invisalign utnyttjar avancerad digital teknologi för att skapa anpassade tandställningar för varje patient. Denna teknik innebär att man tar skanningar av patientens tänder och skapar en serie genomskinliga skenor, kallade aligners, som gradvis justerar tandpositionen över tiden. Därför gör behandlingen både diskret och bekväm, eftersom man enkelt kan ta bort aligners för att äta och borsta tänderna.

Läs mer om ClearCorrect

Tandställning med Invisalign eller ClearCorrect i Stockholm

Om du föredrar en diskret lösning för ditt leende, kan ClearCorrect eller invisalign vara det rätta valet. Denna osynliga tandställning är både bekväm och kostnadseffektiv. Med Clear Correct kan du röra tänderna mer än bara framtänderna och planera behandlingen digitalt. Innan behandlingen påbörjas visar din tandläkare hur slutresultatet kommer att se ut, så att du kan vara delaktig i hela processen.

Invisalign och ClearCorrect erbjuder en skräddarsydd behandlingsplan för vuxna med en serie av aligners som du byter varannan vecka. Dessa skenor är av plastmaterial, vilket gör dem bekvämare än traditionell tandställning och mindre smärtsamma. Du kan fortsätta med din vardag utan att känna dig självmedveten om din tandreglering.

Välkommen på gratis konsultation- helt utan förpliktelser

Välkommen gratis konsultation till någon av våra kliniker klinik i Stockholm, där vi specialiserar oss på osynlig tandställning för vuxna. Vi erbjuder både Invisalign och Clear Correct till konkurrenskraftiga priser. Boka en konsultation idag och upplev fördelarna med en osynlig tandställning. Vi ser fram emot att hjälpa dig uppnå ditt drömleende på ett diskret och bekvämt sätt.

Vanliga frågor

Ja, det finns möjlighet till delbetalning av ditt tandläkarbesök genom Svea betalningslösning. Med Svea kan du delbetala ditt tandläkarbesök helt räntefritt upp till 24 månader.
För att använda Svea som betalningslösning behöver du uppfylla följande kriterier:

 • Du måste vara minst 18 år gammal.
 • Du måste ha varit skriven i Sverige i minst 1 år.
 • Du kan inte ha några betalningsanmärkningar.

Ansökan är kostnadsfri, men det är viktigt att notera att en kreditupplysning kommer att göras som en del av processen.

Läs mer om hur du kan delbetala ditt tandläkarbesök.

Inte alla tandproblem kan behandlas med ClearCorrect, så det är viktigt att konsultera din tandläkare för att avgöra om det är lämpligt för dig.

För att komma igång med tandreglering, bör du boka en konsultation med din tandläkare för att utvärdera dina behov och mål för tandreglering.
Du kan enkelt boka tid genom att ringa en av våra kliniker på 08-506 621 00 eller boka tandläkartid via vår hemsida.

Du bör bära dina ClearCorrect-skenor minst 22 timmar per dag för bästa resultat.

Behandlingtiden kan variera beroende på dina specifika tandproblem, men den kan ta någonstans mellan 3 – 18 månader. Det är bäst att konsultera din tandläkare för en mer exakt tidsram baserat på ditt fall.

Till toppen