Kampanjpris 690 kr

Ibland kan man behöva en rejäl genomgång av sin munhåla och tänder. En tandundersökning innebär att man går igenom munnen grundligt. Passa på nu när vi erbjuder denna rabatt på priset!

Kampanjen gäller t o m 31 juli 2024.
(ord pris 1066 kr)

Tandundersökning och Utredning

SPARA 366 KR! Komplett basundersökning med 4 st röntgenbilder, för endast 690 (ord.pris 1066 kr)

Röntgenutredning

Det första momentet är röntgentagning av munnen. Beroende på behovet tas olika många bilder. Har du trasiga tänder, eller tänder med många lagningar eller andra ersättningar, föranleder det till fler bilder än om du har friska tänder. I en enkel basundersökning ingår det 4 bilder.

Klinisk undersökning

Det andra steget är att undersöka tänderna kliniskt, vilket innebär att man registrerar antalet tänder, föregående tandvård, kariesregistrerar och undersöker tandköttet genom att mäta tandköttsblödning och tandköttets fickdjup.

Information och planering

Efter undersökningen planeras terapin i tillsammans med dig. Vi lämnar olika terapiförslag, informerar om fördelar/nackdelar med varje förslag, informerar om olika material och slutligen får du skriftligt kostnadsförslag och undersökningsprotokoll i handen.

Tidsbegränsat erbjudande för basundersökning

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

Naturligtvis finns det inga skyldigheter eller dolda kostnader. Vi vill helt enkelt ge dig möjligheten att pröva oss till ett mycket bra pris för att vi är säkra på att du kommer att få en fantastisk upplevelse, och hoppas självklart att du vill fortsätta som patient

Inkluderat i tandundersökningen

  • Vi undersöker grundligt tänderna och tandköttet, och tar röntgenbilder för att upptäcka hål och kartlägga din munhälsa.
  • Vi går tillsammans igenom vad vi hittat under undersökningen för att du ska få en bra översikt över din munhälsa. I tillägg till detta ger vi dig råd om hur du uppnår eller upprätthåller en god munhälsa och ett fint leende.
  • Vi polerar dina tänder med fluorpasta

Helt utan förpliktelser

Naturligtvis finns det inga skyldigheter eller dolda kostnader. Vi vill helt enkelt ge dig möjligheten att pröva oss till ett mycket bra pris för att vi är säkra på att du kommer att få en fantastisk upplevelse, och hoppas självklart att du vill fortsätta som patient.