SPARA 1210 KR: Komplett undersökning med röntgenbilder, rengöring, tandstensborttagning, puts och Airflow-behandling för endast 690 kr (totalt värde 1900 kr)

Inkluderat i undersökningen 

  • Vi undersöker grundligt tänderna och tandköttet, och tar röntgenbilder för att upptäcka hål och kartlägga din munhälsa.
  • Vi går tillsammans igenom vad vi hittat under undersökningen för att du ska få en bra översikt över din munhälsa. I tillägg till detta ger vi dig råd om hur du uppnår eller upprätthåller en god munhälsa och ett fint leende.
  • Vi rengör dina tänder och tar bort lättare tandsten så din mun både känns och ser frisk och ren ut efter undersökningen!

Airflow-behandling 

Väldigt mycket av det vi äter och dricker ger missfärgning på tänderna. Airflow är en behandling där man använder saltblästring med vatten vilket är en otroligt effektiv och 100% tryggt sätt att ta bort ytliga missfärgningar.

Resultaten blir att dina tänder blir renare, slätare och vitare, och du går ut från tandläkarmottagningen med den renaste munnen du haft på länge! Metoden är skonsam, behaglig och ger ett långvarigt resultat. Du får detta helt gratis på köpet som en gåva från oss. (Ord. pris 600 kr)
Läs mer

Helt utan förpliktelser

Naturligtvis finns det inga skyldigheter eller dolda kostnader. Vi vill helt enkelt ge dig möjligheten att pröva oss till ett mycket bra pris för att vi är säkra på att du kommer att få en fantastisk upplevelse, och hoppas självklart att du vill fortsätta som patient :)