2017-12-19

Söker du en tandläkare i Handen? Vi öppnar en ny klinik i Handen, Haninge Kommun

Den 1:a februari 2018 kommer Tandea att öppna en ny mottagning i Handen, Midgårdsvägen 24, nära Handens centrum. Den har tre behandlingsrum. Patienterna kommer att erbjudas modern och prisvärd tandvård till hög tillgänglighet.

-Vi vill vara där våra kunder finns så läget i Handen passar Tandea väldigt bra. Vi erbjuder kvalificerad och prisvärd tandvård, och det uppskattas särskilt av dem som har en eftersatt tandhälsa, säger Hanne Sliwo, ägare av Tandea.

Klinikchefen är tandläkare Behzad Behnejad och har gedigen erfarenhet i bagaget. VD för bolaget är Arslan Gapparov, tandtekniker med stor erfarenhet, och som även ansvarar för Tandea Lab

-Vi är väldigt tacksamma för att ha fått förtroendet att bli en del av Tandea-familjen. Den här kliniken kommer att ha ett gynnsamt läge nära Handen centrum, med goda kommunikationer i form bussförbindelser och pendeltåg. Med dessa goda kommunikationsmöjligheter kan vi välkomna patienter från ett större område, Säger Arslan Gapparov.

Mottagningen i Handen blir den femte i Sverige