fbpx
Loading...
Hem/Vårdgivare

Vårdgivare

Vi vill skapa samarbete med dig vårdgivare

De stora käkkirurgiska klinikerna i Stockholm inte längre utför dentoalvolär kirurgi på remiss, utan ägnar sig åt sådan tandvård som behöver sjukhusets resurser. I och med detta vill vi skapa ett samarbete med er remittenter. Vi har specialisierade tandläkare inom parodontologi, endodonti, protetik och kirurgi. Därför tar vi gärna remisser för följande:

Remiss för rotbehandling

Det är oftast svårbehandlade kindtänder som remitteras till oss. Orsaken kan vara böjda rötter eller trånga rotkanaler. Behandlingen är oftast uppdelad på två besök, ett besök för rensning och ett för själva rotfyllningen. Det vanligaste är ca 2-3 veckor mellan behandlingarna. Om förutsättningarna finns så rotfyller vi i samma sittning som rensningen.

Remiss för implantat

Våra duktiga tandläkare kan hjälpa er med fixturinstallation vad gäller singel-, del-, eller helkäksimplantat. Vi använder oss av Nobel Replace som plattform. Vid önskemål kan vi även utföra och färdigställa den protetiska konstruktionen. Ni väljer själva vad ni behöver hjälp med.

Remiss för operation av visdomständer

Svåra visdomständer eller andra svåra tänder som behöver opereras bort.

Remiss för parodontikirurgi

Djupa fickor som inte läker ut behöver oftast opereras bort, något som vi också kan hjälpa till med.

Remiss för OPG

Behöver ni ett OPG? Remissen kan sändas till en våra kliniker i Norsborg, Skogås eller Skärholmen. Efter att behandlingen är färdig sänds remissvar tillbaka till dig. Vi utför endast det som anges av dig i remissen och du får alltid tillbaka patienten.

Remiss för Apnéskena

våra tandläkare på Södermalm, och i andra klinikerna söder om Stockholm har en lång erfarenhet att framställa apnéskenor för patienter med nattliga andningsuppehåll. Våra skenor är s.k. duoblock, dvs två separata skenor, som dessutom är justerbara. Skenorna har stor patientkomfort, och lång livslängd.

Tandea Lab

För tillverkning av tandproteser, tandkronor, tandbroar, tandimplantat och andra tandtekniska tjänster har vi ett högteknologisk laboratorium i södra Stockholm. Med senaste tekniken och med moderna metoder och material erbjuder vi det bästa inom estetisk tandvård, tandimplantat, porslinsarbeten och inom CAD CAM/ frästeknik. För kontakt, ring 08-50662127 eller maila till lab@tandea.se

Language