tandundersökning

Boka tid för att ta del av erbjudandet!

  Personnr.*

  Namn*

  Telefon / mobil*

  E-post*

  Välj klinik*

  Önska en tid, så återkommer vi snarast.

  Datum*

  Tid

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  *obligatoriskt

  SPARA 975 KR!

  Komplett standardundersökning med 4 röntgenbilder, rengöring, tandstensborttagning, puts och Airflow-behandling för endast 990 kr(ord pris 1965 kr). Gäller t.o.m 31 dec 2021.

  Inkluderat i undersökningen

  -Vi undersöker grundligt tänderna och tandköttet, och tar röntgenbilder för att upptäcka hål och kartlägga din munhälsa.

  -Vi går tillsammans igenom vad vi hittat under undersökningen för att du ska få en bra översikt över din munhälsa. I tillägg till detta ger vi dig råd om hur du uppnår eller upprätthåller en god munhälsa och ett fint leende.

  -Vi rengör dina tänder och tar bort lättare tandsten så din mun både känns och ser frisk och ren ut efter undersökningen!

  Airflow-behandling

  Väldigt mycket av det vi äter och dricker ger missfärgning på tänderna. Airflow är en behandling där man använder saltblästring med vatten vilket är en otroligt effektiv och 100% tryggt sätt att ta bort ytliga missfärgningar.

  Resultaten blir att dina tänder blir renare, slätare och vitare, och du går ut från tandläkarmottagningen med den renaste munnen du haft på länge! Metoden är skonsam, behaglig och ger ett långvarigt resultat. Du får detta helt gratis på köpet som en gåva från oss. (Ord. pris 600 kr)

  Hela behandlingen tar cirka 30 minuter och är helt smärtfri.

  Helt utan förpliktelser

  Naturligtvis finns det inga skyldigheter eller dolda kostnader. Vi vill helt enkelt ge dig möjligheten att pröva oss till ett mycket bra pris för att vi är säkra på att du kommer att få en fantastisk upplevelse, och hoppas självklart att du vill fortsätta som patient :)

  Kontakta oss

  Fyll i webformuläret ovan, eller ring oss på 08-506 621 00 för att boka tid eller ta del av erbjudandena.
  *Gäller t.o.m.31/12- 2021

  Vi finns på åtta orter i Stockholm