Billig tandläkare stockholom

Tidsbegränsat erbjudande för nya patienter

SPARA 1210 KR: Komplett undersökning med röntgenbilder, rengöring, tandstens-borttagning, puts och Airflow-behandling för endast 690 kr (totalt värde 1900 kr)

*Endast Nya patienter kan ta del av erbjudandet.

Inkluderat i undersökningen

 • Vi undersöker grundligt tänderna och tandköttet, och tar röntgenbilder för att upptäcka hål och kartlägga din munhälsa.
 • Vi går tillsammans igenom vad vi hittat under undersökningen för att du ska få en bra översikt över din munhälsa. I tillägg till detta ger vi dig råd om hur du uppnår eller upprätthåller en god munhälsa och ett fint leende.
 • Vi rengör dina tänder och tar bort lättare tandsten så din mun både känns och ser frisk och ren ut efter undersökningen!

Airflow-behandling

Väldigt mycket av det vi äter och dricker ger missfärgning på tänderna. Airflow är en behandling där man använder saltblästring med vatten vilket är en otroligt effektiv och 100% tryggt sätt att ta bort ytliga missfärgningar.

Resultaten blir att dina tänder blir renare, slätare och vitare, och du går ut från tandläkarmottagningen med den renaste munnen du haft på länge! Metoden är skonsam, behaglig och ger ett långvarigt resultat. Du får detta helt gratis på köpet som en gåva från oss. (Ord. pris 600 kr)

Boka tid redan idag!

  När vill du komma?*

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  * obligatoriskt

  Välkommen!

  Vi utför både estetiska och avancerade tandbehandlingar. Vi sätter dig som patient i fokus och lyssnar på dig för att möta dina önskemål. Med oss ​​kan du lita på att du får både en högkvalitativ behandling och service.

  Artemisgatan 10, 115 42 Stockholm
  Tel 08-506 621 03|E-post hjorthagen@tandea.se

  Öppettider:
  Mån-fre 8.00-17.00
  För fler kontaktuppgifter tryck HÄR
  Vi är anslutna till försäkringskassan

  Kliniken ligger i Hjorthagen, i anslutning till Norra Djurgårdsstaden, Lidingö och Gärdet i Östermalm.

  T-Bana: Ropsten