Höst-/vinterkampanjen lanseras

2018-10-11

När var det sist du var hos tandläkare? Eller tycker du att du har gula tänder som behöver se vitare ut. Då kan du passa att ta del var vår kampanj, som gäller fram till sista dec 2018

Behöver du en bra tandläkare? Ta del av erbjudandet och boka tid

Tandea öppnar i Hjorthagen/ Norra Djurgårdsstaden

2018-08-12

Tandea öppnar i Hjorthagen/ Norra Djurgårdsstaden

Den 1:a augusti 2018 öppnade vi upp dörrarna för vår sjätte klinik i Hjorthagen, som ligger i närheten av Norra Djurgårdsstaden och Lidingö. Kliniken är belägen i ljusa, fräscha lokaler, gatuplan och är anpassad för fem behandlingsrum, OPG röntgen maskin, och anpassad för rörelsehindrade.

Vi startar hösten med ett team; tandläkare tandhygienist och en tandsköterska.

Bor du, eller arbetar du i närheten av Lidingö, eller om du behöver akut tandläkare norra Djurgårdsstaden, är du välkommen till oss på undersökning, eller om du kanske behöver akut tandläkare.akut tandläkare norra djurgårdsstaden

Läs mer om vår personal här.

Hitta till oss här

akut tandläkare norra Djurgårdsstaden

Vi har öppet mån-fre kl 8-17. tveka inte kontakta oss om du behöver akut tandläkare norra djurgårdsstaden

Ändrade öppettider under sommaren

2018-06-16

Under sommaren drar vi ner lite på tempot.

Fram till slutet av augusti kommer vi ha öppet mån-fre. 8.00-17.00

I akuta fall når du oss  som vanligt på tel. 08-50662100.

När som helst är vi som vanligt beredda på att hjälpa dig, eller dina nära och kära som kanske är på besök, och som är i behov av akut tandläkare i Stockholm. Tveka inte att kontakta oss!

Vi önskar dig en trevlig sommar!

Driftstörning med vår telefonväxel

2018-05-14

Just nu drabbas vår operatör av ett omfattande tekniskt fel som påverkar hela telefoninfrastrukturen.

Det går därför inte att nå oss via telefon

Ni kan istället föröka nå oss via e-post. Se kontaktuppgifterna för respektive klinik

Felsökning pågår.

 

Driftstörning med vår telefonväxel

2017-10-23

För tillfället är vår telefonväxel nere, något vi beklagar. Vi arbetar  skyndsamt med att få ingång den. Vi hänvisar så länge till detta nummer: 0739-915738

 

Vi öppnar en ny klinik i Handen, Haninge Kommun

2017-12-19

Söker du en tandläkare i Handen? Vi öppnar en ny klinik i Handen, Haninge Kommun

Den 1:a februari 2018 kommer Tandea att öppna en ny mottagning i Handen, Midgårdsvägen 24, nära Handens centrum. Den har tre behandlingsrum. Patienterna kommer att erbjudas modern och prisvärd tandvård till hög tillgänglighet.

-Vi vill vara där våra kunder finns så läget i Handen passar Tandea väldigt bra. Vi erbjuder kvalificerad och prisvärd tandvård, och det uppskattas särskilt av dem som har en eftersatt tandhälsa, säger Hanne Sliwo, ägare av Tandea.

Klinikchefen är tandläkare Behzad Behnejad och har gedigen erfarenhet i bagaget. VD för bolaget är Arslan Gapparov, tandtekniker med stor erfarenhet, och som även ansvarar för Tandea Lab

-Vi är väldigt tacksamma för att ha fått förtroendet att bli en del av Tandea-familjen. Den här kliniken kommer att ha ett gynnsamt läge nära Handen centrum, med goda kommunikationer i form bussförbindelser och pendeltåg. Med dessa goda kommunikationsmöjligheter kan vi välkomna patienter från ett större område, Säger Arslan Gapparov.

Mottagningen i Handen blir den femte i Sverige

Höjt tandvårdsbidrag för pensionärer

2017-07-03

Den 1 juli träder en förordningsändring om statligt tandvårdsstöd ikraft. Ändringen innebär att även personer mellan 65 och 74 är får rätt till det högre allmänna tandvårdsbidraget om 300 kronor per år.

Du kan läsa mer om tandvårdsstödet genom att trycka HÄR

Glad Sommar önskar vi på Tandea!

2017-06-24

Under sommaren drar vi ner lite på tempot.

Fram till 19:e augusti kommer vi ha Öppet mån-fre. 8.00-17.00

I akuta fall når du oss  som vanligt på tel. 08-50662100. När som helst är vi som vanligt beredda på att hjälpa dig, eller dina nära och kära som kanske är på besök, och som är i behov av akut tandläkare i Stockholm. Tveka inte att kontakta oss!

Vi önskar dig en trevlig sommar!

Vi önskar alla en Glad Påsk!

Vi har stängt under påskhelgen. Vi öppnar som vanligt tis 18 april.

Vi önskar er alla en riktigt skön påskhelg! Och glöm inte att ta hand om tänderna efter all godisätande.

 

Tandea öppnar en ny klinik på Södermalm i Stockholm

I mitten på mars i år öppnar Tandea sin fjärde tandläkarmottagning mitt på Södermalm i Stockholm.  Lokalen som är helt nyrenoverad, ligger på gatuplan på Högbergsgatan 93, och kommer att ha fem behandlingsrum. Läget gör nya kliniken attraktiv, inbjudande och mycket lättillgänglig.

Den här kliniken kommer att ha ett gynnsamt läge nära Södra Station och Mariatorgets T-bana, samt ha goda bussförbindelser. Med dessa goda kommunikationsmöjligheter kan vi välkomna patienter från ett större område.

Välkommen att boka tid redan nu genom att ringa 08-506 621 20 .

För mer info läs mer här