Driftstörning med vår telefonväxel

2017-10-23

För tillfället är vår telefonväxel nere, något vi beklagar. Vi arbetar  skyndsamt med att få ingång den. Vi hänvisar så länge till detta nummer: 0739-915738

 

Vi öppnar en ny klinik i Handen, Haninge Kommun

2017-12-19

Söker du en tandläkare i Handen? Vi öppnar en ny klinik i Handen, Haninge Kommun

Den 1:a februari 2018 kommer Tandea att öppna en ny mottagning i Handen, Midgårdsvägen 24, nära Handens centrum. Den har tre behandlingsrum. Patienterna kommer att erbjudas modern och prisvärd tandvård till hög tillgänglighet.

-Vi vill vara där våra kunder finns så läget i Handen passar Tandea väldigt bra. Vi erbjuder kvalificerad och prisvärd tandvård, och det uppskattas särskilt av dem som har en eftersatt tandhälsa, säger Hanne Sliwo, ägare av Tandea.

Klinikchefen är tandläkare Behzad Behnejad och har gedigen erfarenhet i bagaget. VD för bolaget är Arslan Gapparov, tandtekniker med stor erfarenhet, och som även ansvarar för Tandea Lab

-Vi är väldigt tacksamma för att ha fått förtroendet att bli en del av Tandea-familjen. Den här kliniken kommer att ha ett gynnsamt läge nära Handen centrum, med goda kommunikationer i form bussförbindelser och pendeltåg. Med dessa goda kommunikationsmöjligheter kan vi välkomna patienter från ett större område, Säger Arslan Gapparov.

Mottagningen i Handen blir den femte i Sverige

Höjt tandvårdsbidrag för pensionärer

2017-07-03

Den 1 juli träder en förordningsändring om statligt tandvårdsstöd ikraft. Ändringen innebär att även personer mellan 65 och 74 är får rätt till det högre allmänna tandvårdsbidraget om 300 kronor per år.

Du kan läsa mer om tandvårdsstödet genom att trycka HÄR

Glad Sommar önskar vi på Tandea!

2017-06-24

Under sommaren drar vi ner lite på tempot.

Fram till 19:e augusti kommer vi ha Öppet mån-fre. 8.00-17.00

I akuta fall når du oss  som vanligt på tel. 08-50662100. När som helst är vi som vanligt beredda på att hjälpa dig, eller dina nära och kära som kanske är på besök, och som är i behov av akut tandläkare i Stockholm. Tveka inte att kontakta oss!

Vi önskar dig en trevlig sommar!

Vi önskar alla en Glad Påsk!

Vi har stängt under påskhelgen. Vi öppnar som vanligt tis 18 april.

Vi önskar er alla en riktigt skön påskhelg! Och glöm inte att ta hand om tänderna efter all godisätande.

 

Tandea öppnar en ny klinik på Södermalm i Stockholm

I mitten på mars i år öppnar Tandea sin fjärde tandläkarmottagning mitt på Södermalm i Stockholm.  Lokalen som är helt nyrenoverad, ligger på gatuplan på Högbergsgatan 93, och kommer att ha fem behandlingsrum. Läget gör nya kliniken attraktiv, inbjudande och mycket lättillgänglig.

Den här kliniken kommer att ha ett gynnsamt läge nära Södra Station och Mariatorgets T-bana, samt ha goda bussförbindelser. Med dessa goda kommunikationsmöjligheter kan vi välkomna patienter från ett större område.

Välkommen att boka tid redan nu genom att ringa 08-506 621 20 .

För mer info läs mer här

Höjd ålder för gratis barntandvård

Höjd ålder för gratis barntandvård

Är du 21 år eller yngre? Då kommer du få gratis tandvård efter årsskiftet. Från och med 1 januari 2017 utökas målgruppen för barn- och ungdomstandvården till att omfatta unga till och med det år då de fyller 21 år. Detta gäller alltså alla er som är födda 1996 och senare.

För dig som fyller 22 år 2017 upphör tandvården att vara kostnadsfri, men ändå kommer ha rätt till 300 kr årligen i s.k tandvårdsbidrag, som dras av från tandvårdskostanden. Ett besök hos oss behöver därför inte kosta så mycket. Fråga oss så berättar vi mer.

 

Öppet alla mellandagar för akut tandvård

Under jul- och Nyårsghelgen har vi öppet alla mellandagarna (27 dec-8 jan): mån-fre 8.00-17.00. Lördagar stängt.

Behöver du uppsöka tandläkare akut, tveka inte att höra av dig. Vi tar emot eller dina nära och kära som behöver akut tandläkare i Stockholm.

Vi önskar er alla en God Jul och Ett Gott Nytt År!

akut-tandlakare-sodermalm

Ons 23 nov stängt

Idag onsdag 23 november har vi stängt pga utbildning.

Vi har öppet som vanligt imorn torsdag